Skip to main content

Programma

Cursussen

Tijdens het Giving Back evenement worden meerdere cursussen gegeven door onze Nyenrode universiteit docenten in het kasteel! De cursussen zullen praktisch zijn en je kan na de cursus direct aan de slag met de nieuwe informatie. Elke cursus duurt 50 minuten, waardoor je er meerdere kan bezoeken en je je kan aanmelden voor de cursus(sen) die jij interessant vindt!

Leer tijdens de cursussen  over investeren en beleggen, cryptovaluta, of waar je nog kan besparen op je belastingen. Ook hebben we een paar cursussen speciaal voor (beginnende) ondernemers. Meld je bijvoorbeeld aan voor onze cursus boekhouden of leer alles over BTW, startersregelingen en inkomstenbelasting.

Klik hier voor het cursusprogramma en bekijk welke voor jou interessant zijn! Meld je daarna aan via het aanmeldformulier. Let op dat er enkel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per cursus.

Bedrijvenmarkt

Wil je liever persoonlijk geholpen worden door een expert? Of heb je specifieke situaties die je graag wilt bespreken? Gedurende de hele dag staan in de Oude Eetzaal meerdere bedrijven en instanties klaar om met jou persoonlijk in gesprek te gaan.

Wil je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten of ga je een huis kopen? Overweeg je je huis te verduurzamen? Of heb je andere financiële vragen over belastingen, ondernemen, verzekeringen of meer? Op de bedrijvenmarkt staan meerdere experts klaar voor al jouw vragen en om jou persoonlijk verder te helpen.

Klik hier voor een overzicht van alle aanwezige bedrijven en instanties op de bedrijvenmarkt.

Rondleidingen

Gedurende de dag zullen meerdere rondleidingen door het historische kasteel en over het landgoed worden gegeven. Een unieke mogelijkheid om het kasteel te ontdekken en meer te weten te komen over de geschiedenis van het landgoed en kasteel Nijenrode. Deze is gebouwd in het jaar 1275(!).

Er zullen rondleidingen worden gegeven om: 10:00 uur, 11:00 uur, 12:15 uur, 13:15 uur, 14:15 uur en 15:15 uur.

Zit er een rondleiding op een tijdstip vol en wil je die alsnog bijwonen? Informeer dan op de dag zelf even bij de organisatie of er wellicht alsnog plek is voor een rondleiding. Meld je wel altijd aan via het aanmeldformulier van tevoren!

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Nyenrode Business Universiteit bereikt u door op snelweg A2 de afslag Breukelen (nr. 5) te nemen. Volg de borden Breukelen. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u de eerste afslag op de rotonde (rechtsaf). Vervolg deze weg tot u rechts het kasteel van Nyenrode ziet (Straatweg 25).

Parkeren
U kunt gratis parkeren op het Nyenrode terrein. Ook kunt u natuurlijk met de fiets komen.

Openbaar vervoer
Neem vanaf station Utrecht Centraal bus 120 richting Amsterdam. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode). Vanuit Amsterdam Centraal Station neemt u de trein naar station Breukelen. Daar kunt u overstappen op bus 120 richting Maarssen en Utrecht. Deze bus stopt voor het kasteel (halte Kasteel Nyenrode).